Очила за лица с форма на диамант

Хората с ромбовидни лица изглеждат фантастично в очила с рогови рамки, но правоъгълните и овални рамки също са много ласкателни. Овалните очила помагат за омекотяване на ъгловите линии на лицето ви, докато правоъгълните очила контрастират добре с чертите на лицето ви. 

Независимо дали търсите елегантен, модерен стил или винтидж, има стотици рамки, които ще допълнят вашето лице с форма на диамант. Вижте някои от възможностите по-долу.  

Каква е формата на лицето ви?

Ако лицето ви е по-широко в средата, отколкото е в горната и долната част, тогава имате диамантена (ромбовидна) форма на лицето . Вашите ъглови черти работят най-добре с меко извити рамки или с контрастните линии на правоъгълни очила. Не се страхувайте да опитате по-дръзки стилове, като очила с дебели джанти на челото.

Как да изберете правилните очила за лице с диамантена (ромбовидна) форма

Очила котешки очи

Ако обичате винтидж стила и сте готови за смел външен вид, тогава очилата  котешки очи са за теб. Тези рамки стигат до слепоочията ви, като привличат фокуса далеч от челюстната ви линия и балансират вашите функции. 


Овални очила

Общото правило за избора на правилната двойка очила е да намерите рамки, които да контрастират с формата на лицето ви. За лица с форма на диамант, това ще бъдат рамки с овална форма, Независимо дали сте избрали чифт без рамки или изберете с дебели рамки, овалните очила са лесен избор за вашата форма на лицето.

Очила с рогови рамки

Подобно на рамки с котешко око, очила с рогови рамки балансират ромбовидните лица, като привлечете вниманието към  челюстта. Въпреки че традиционно тези очила имат по-мъжествено усещане, сега те са стилен избор както за мъже, така и за жени.


Правоъгълни рамки за очила може да изглежда контраинтуитивен, но правият им ъгъл помага да се компенсират линиите на лицето ви. Чифт с дебели рамки на челната линия ще издърпа акцента към горната част на лицето ви, като същевременно създава поразителен, стилен вид. Когато пазарувате очила, не се ограничавайте. Очилата с по-дебели рамки са идеални за вашата форма на лицето, но модните очила без рамка също рамкират добре лицето ви. Просто имаме едно предупреждение: Избягвайте да купувате очила с неправилен размер. Уверете се, че сте избрали правилния размер според вашето зенично разстояние и ширината на моста.

 

Очила за кръгли лица
Тайната за намирането на перфектния чифт очила за кръгла форма на лицето е да създадете контраст между вашите рамки и лицето. ...
Очила за лица с форма на сърце
Намирането на подходящият чифт очила за лицето ви във формата на сърце може да се почувства обезсърчително. Но с няколко прости насоки можете да намер...
Author
Lorem ipsum dolor sit amet, justo aliquid reformidans ea vel, vim porro dictas et, ut elit partem invidunt vis. Saepe melius complectitur eum ea. Zril delenit vis ut. His suavitate rationibus in, tale discere ceteros eu nec. Vel ut utamur laoreet vituperata, in discere contentiones definitionem ius.
read more ⟶
Leave a comment